Minusta

businessTervetuloa lukemaan talouselämän ja yrittäjyyden mielenkiintoisiin aiheisiin pureutuvaa blogiani! Olen kauppatieteiden opiskelija ja erityisen kiinnostunut kauppatieteistä sekä ammattina että oman elämäni hallinnan kautta. Minulle on aina ollut tärkeää pysyä oman kukkaroni herrana, mikä näkyy oman elämäni pienissä ja suurissa valinnoissa.

Mistä tämä blogi kertoo?

Kerron tässä blogissa yrittäjyyteen ja talouselämään liittyvistä mielenkiintoisista aiheista, jotka ovat mielestäni mielenkiintoisia ja ajankohtaisia. Olen vahvasti sitä mieltä, että maamme tarvitsee lisää yrittäjiä ja että maamme yrittäjät tarvitsevat lisää tukea ja arvostusta.

Yrittäminen luo lisää työpaikkoja; parhaimmillaan yritys työllistää yrittäjän itsensä lisäksi myös lukuisia muita ihmisiä. Työttömyys on oikea yhteiskuntamme vitsaus ja fiksuimmat sanovat jopa työn olevan parasta sosiaaliturvaa. Olen samaa mieltä! Tästä syystä olisikin mielestäni ehdottoman tärkeää nostaa esille ajatuksia siitä, kuinka yrittäjyyttä voitaisiin maassamme tukea sekä siitä, millaisia uusia ideoita yritysmaailmaan voikaan liittyä.

Olen itse erityisen kiinnostunut kehittyvien maiden tarjoamista businesmahdollisuuksista. Esimerkiksi Algeria on tällä hetkellä erityisen kiinnostava kohde, josta aion kirjoittaa oman blogipostauksen. Moni liittää valitettavan huonoja mielikuvia kyseiseen maahan, johtuen suurelta osin varmastikin maan väkivaltaisesta historiasta, mutta nyky-Algeria on jotakin aivan muuta kuin historiansa varjo!

Aion kertoa myös esimerkiksi nettiyrittäjyydestä, joka tuntuu olevan kasvava trendi. Netti tarjoaakin lukemattomia mahdollisuuksia ansaita elantonsa ajasta ja paikasta riippumatta! Eikö olisikin aika upeaa ansaita elantonsa uima-altaan äärellä tai vaikkapa kaukomailta käsin? Onnistuuko tämä käytännössä vai onko koko ajatus vain utopistinen unelma? Jatka blogini lukemista ja ota selvää! Toivon, että viihdyt blogini parissa ja että se antaa sinulle uusia ajatuksia yrittämisestä sekä yritysmaailman tarjoamista mahdollisuuksista toimia oman elämänsä herrana ja kenties myös jättää pahin oravanpyörä taakse.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website